грим

Предизвикателството на Avon: Грим за концерт

Здравейте, дриймъри!

Ето ме отново след дълга почивка! Бях оставила блога и канала настрана за известно време, но вече с нови сили и идеи се завръщам! Подготвила съм ви много нови и интересни неща!

Състезанието на Avon все още не е приключило, затова реших да ви покажа как се гримирах за концерт на любимата ми група. Представете си, че са загубили целият ми багаж на летището и разполагам само с гримовете в несесера си, за да направя този грим 🙂

повече

Avon

Предизвикателството на Avon: Романтичен грим

Здравейте, дриймъри!

Както много от вас вече знаят, реших да се включа във вълнуващото приключение, което Avon организира за 6 влогърки. Днес реших да споделя с вас как и с какви продукти постигнах романтичаната визия за Първото предизвикателство на Avon и Калин Врачански – Романтичен грим. Много ще се радвам, ако ме подкрепите в състезанието тук: Avon Big & False Lash. Трябва само да се регистрирате и да натиснете „Харесва ми“ 🙂 Не забравяйте и да ми оставите в коментарите вашето мнение и препоръки! От Avon раздават по 10 награди всяка седмица от предизвикателството, а накрая ще бъде изтеглена и голямата награда – тридневна екскурзия в Бирмингам и билет за модния фестивал The Clothes Show!

повече

error: Не е позволено!!