Здравейте, дриймъри!

Както много от вас вече знаят, реших да се включа във вълнуващото приключение, което Avon организира за 6 влогърки. Днес реших да споделя с вас как и с какви продукти постигнах романтичаната визия за Първото предизвикателство на Avon и Калин Врачански – Романтичен грим. Много ще се радвам, ако ме подкрепите в състезанието тук: Avon Big & False Lash. Трябва само да се регистрирате и да натиснете „Харесва ми“ 🙂 Не забравяйте и да ми оставите в коментарите вашето мнение и препоръки! От Avon раздават по 10 награди всяка седмица от предизвикателството, а накрая ще бъде изтеглена и голямата награда – тридневна екскурзия в Бирмингам и билет за модния фестивал The Clothes Show!

Гримът, който реших да направя е лек и летен. Използвах коректора Ideal Flawless в цвят Medium, за да покрия тъмните сенки и несъвършенствата по кожата. Пропуснах фон дьо тена, защотo ми е прекалено горещо и не обичам много пластове грим да нося през лятото.

Avon

За да подчертая очите използвах лилавата палитра Avon Berry Love. Най-тъмният цвят нанесов в сгъвката и във външния ъгъл на окото, а по светлите – на клепача и под веждите. Вместо очна линия използвах черни сенки, с които допълнително подчертах, без да става натрапчиво, линията на окото. Завърших романичния си грим на очите с новата спирала на Avon – Big & False Lash. Определено останах впечатлена от нея. Четката е с бадемовидна форма, а формулата съдържа хиляди фибри с различна дължина и форма, които придават ефекта на изкуствени мигли. Спиралата се справи много добре с извиването и удължаването на миглите ми, както ще видите във видеото, ефекта е впечатляващ!

Използвах Avon Blush And Bronze, за да контурирам лицето си и за да му придам свеж и сияещ вид. Накрая нанесох пудрата Avon Ideal Flawless в цвят Light Medium, за да запазя грима си за по-дълго. Завърших визията си с червило в нежен телесен цвят – Avon Lip Crayon в цвят Notice Me Nude.

Avon big and false

Надявам се, че гримът ми ви е харесал, ако е така, не забравяйте да ме подкрепите! Скоро очаквайте и второто предизвикателство, което Калин е подготвил за нас!

XOXO

Joe