Здравейте, дриймъри!

Днес темата отново ще бъде бели зъбки! Както знаете, лятото имах възмoжността да тествам един нов и много интересен продукт на Orax – Избелващите лентички PearlDent Whitening (в момента се казват PearlActive). Те имат ниско съдържание на пероксид и с тях имах чудесни резултати. Цялото ревю можете да прочете тук.

Избелващи лентички PearlGuard

Наскоро Orax представиха нов продукт за избелаване на зъби – избелващи лентички за зъби без пероксид – PearlGuard. При мен резултатите от  PearlActive бяха все още налице, затова реших този път опитно зайче да бъде Боби. Той използва избелващите лентички в продължение на 14 дни и днес ще ви разкажа повече за неговите резултати и мнение.

Новите лентички са изключително щадящи и използват нова нано технология:

„Революционната Nano O2 технология се активира в момента, в който лентата влезе в контакт със слюнката по повърхността на зъбите. Създават се микроскопични кислородни мехурчета, които проникват емайла без да го увреждат и същевременно доставят избелващите вещества до вътрешността на зъбите.“Избелващи лентички PearlGuard Избелващи лентички PearlGuard

В комплекта получавате 14 двойки лентички – по една за горните и долните зъби. Използват се всеки ден, като се поставят за един час. Забелязах, че новите лентички се отлепват по лесно от носителя и се задържат по-добре върху зъбите. Вкусът е ментов и ненатрапчив, лесно се изтърпява за един час 🙂 Лентичките не предизвикват дразнене или чувствителност на венците и зъбите.

Според моите наблюдения ефектът на избелване на PearlGuard е малко по-слаб от този на PearlActive. Може би това се дължи на по-леката формула и отсъствието на пероксид, който знаете, че е често използван при тазкива продукти, но не е подходящ за честа употреба.

Смятам, че продуктът на Orax е приятен и лесен за употреба в домашни условия,  и подобрява цвета на зъбите. Разликата не е фрапираща, но определено цветът изглежда освежен. Според мен избелващите лентички PearlGuard са подходящи за честа употреба и освежаване на цвета при хора с не толкова силно пожълтели зъби. С тях можете през няколко месеца на достъпна цена да получите задоволителни резултати. Ако имате по-силно оцветяване или, като мен, досега не сте използвали избелващи лентички, ви препоръчвам да се спрете на PearlActive,

Избелващи лентички PearlGuard

Лентичките се предлагат на цена от 49.00лв., като можете да ги закупите от сайта на Orax (до края на ноември можете да използвате безплатна доставка с код AUTUMN) и от аптеки Subra (не съм сигурна дали във всички).

XOXO

Joe

 

*Продуктът ми е изпратен от PR, но мнението ми е лично и не е спонсорирано.