Здравейте, дриймъри!

Отново е краят на месеца и това означава, че е дошло време за новата кутия на Good Box! Без да се бавя излишно, ето и какво е нейното съдържание:

Good Box Февруари 2016

Good Box Февруари 2016

Този месец има наистина добри попадения при продуктите за хапване – оризовата сладка и десерта с ябълки са страхотни, със сигурност ще ги потърся отново. Десертчето на Nics е чудесно за здравословна закуска и много ми хареса, че не е твърдо. Маслото от бадем и боровата вода ще ми влязат веднага в употреба – косата ми има крещяща нужда от малко повече внимание, а и двата продукта могат да бъдат използвани в домашни маски за коса и лице. Смятам, че са много практични за всеки, въпреки неприятния (според мен) аромат на боровата вода. Много полезен е и гелът за измиване на лица – подходящ е за всеки тип кожа, като помага при борбата с проблемната кожа. Харесва ми, че съставът му е изцяло натурален. Имам големи очаквания и за препарата за миене на съдове – ароматът му е цитрусов и много приятен, надявам се, че и като действие ще ми хареса. Чайчетата на Organic India изглеждат доста интересно. Както знаете, съм голям фен на чайовете, така че с удоволствие ще ги пробвам.

Good Box Февруари 2016 Good Box Февруари 2016

Това е съдържанието на кутията този месец и какво да ви кажа – изядохме, каквото имаше за ядене, ще си тествам останалите неща и ще се надявам по-скоро да идва следващата кутия 🙂

XOXO

Joe