Здравейтe, дриймъри!

Време е да споделя с вас мнението си за крема за околоочен контур La Roche-Posay Toleriane Ultra, който ми беше предоставен за проба от марката. Използвах го около месец и половина, и е време да ви кажа какво мисля за продукта. Надявам че, че този тип постове са ви не само интересни, но и полезни при намирането на подходящи продукти.

 La Roche-Posay Toleriane Ultra

Ще започна с описание на моята кожа в зоната около очите – аз съм почти на 29 години, кожата ми в тази област (за сметка на останалата част от лицето ми) е суха, забезват се фини линии, а тъмните кръгове са ми постоянен спътник, откакто се помня. През последната  една година ежедневно използвам коректора MAC Pro Longwear, който е чудесен в прикриването на тъмните ми кръгове, но страшно много изсуши кожата ми и това беше една от причините да започна да използвам крем за околоочния контур.

Кремът La Roche-Posay Toleriane Ultra се води успокояваща и хидратираща грижа (съдържа патентован комплекс Невросенсин + Ниацинамид), която видимо намалява подпухването, зачервяването, дразненето и дискомфорта в зоната около очите. Фактът, че съдържа термална вода е чудесен – тя допълнително успокоява чувствителната кожа. А още по-хубавото е, че този крем не съдържа консерванти, благодарение на специалната си  херметична опаковка. La Roche-Posay Toleriane Ultra не съдържа също и парфюм, парабени, оцветители, алкохол и ланолин. Кремът е идеален за чувствителна кожа и за хората, носещи контактни лещи. Предлага в тубичка 20 мл, с помпичка, която се заключва, като я завъртите настрани. Цената е около 33 лв.

крем за околоочен контур La Roche-Posay Toleriane Ultra

Според мен кремът  La Roche-Posay Toleriane Ultra е наистина много лек и нежен, действа освежаващо на кожата и попива бързо. Използвах го вечер на чисто лице и сутрин – преди грима, и не съм имала никакви проблеми, раздразнение или зачервяване. Смятам, че попива доста бързо и не оставя мазен филм. Нанасям коректори си без проблем, след като съм нанесла крема. Кожата се усеща свежа и хидратирана.

Много ми хареса и опаковката – продуктът е в нещо като пликче, което е херметически затворено (дано съм го обяснила добре). Така до него не достигат микроби и въздух. Едно изпомпване на помпичка е напълно достатъчно за двете очи – кремът се разнася лесно и попива веднага. Намирам го за изключително икономичен продукт – използвах го повече от месец, сутрин и вечер, а количество дори не е видимо намаляло. Според мен ще стигне за повече от 6 месеца ежедневна употреба.

крем за околоочен контур La Roche-Posay Toleriane Ultra

Единственото, което не ми хареса в  La Roche-Posay Toleriane Ultra е, че е прекалено лек за моята кожа в зоната около очите. Аз имам нужда от доста по-богата грижа, заради прекалено изсушаващия коректор, който използвам ежедневно. А също така и от продукт, който да повлияе на появилите се фини линии. Бих препоръчала този крем по-скоро на дами под 25-годишна възраст, които имат нужда от хидратация. За тях той е напълно достатъчен като действие.

крем за околоочен контур La Roche-Posay Toleriane Ultra

Надявам се, че този пост ви е бил полезен и ще се радвам да разбера вашето мнение за продукта. Ако искате, можете да ми препоръчате вашия любим крем за околоочен контур, защото за мен търсенето продължава 🙂

XOXO

Joe