Здравейте, дриймъри!

Знаете, че обичам да споделям с вас любимите си козметични продукти, но днес реших да ви покажа и продуктите, с които не се сработихме. Подчертавам, че това са продукти, които при мен не са дали ефект и не са оправдали очакванията ми, но за някой друг може да са любими.Ето ги и тях:

козметчни продукти

  • Интензивна маска за коса с масло от авокадо, мед и пчелен прашец Beauty Formulas – взех я заради маслото от авокадо, но не видях никакъв ефект върху косата си. Пробвах я като маска и като балсам – нищо. Затова в момента я използвам като гел за бръснене и са надявам по-бързо да свърши. Освен липсата на каквото и да е действие, тази маска има кофти съдържание и аромат.
  • Шампоан за проблемен скалп Algopix – в момента никъде не откривам любимия ми Zetion и се наложи да му търся заместник. В аптеката ми препоръчаха този шампоан, но при мен не помогна. От него скалпа ми още повече се бели, но не сърби. Това, което ме накара да го спра след второто използване, е ужасният му аромат, който се задържа в косата и не мога да понасям.
  • Крем-гел Lipikar Syndet от La Roche-Posay – много харесвам продуктите на марката, но този тестер определено не ми хареса. Има доста неприятен за мен аромат, а и не се пени добре. Не бих си купила пълноразмерния продукт.
  • Ексфолиант за лице и тяло от ядка на праскова Healthy Oils – много добра идея и аромат, но нещо не се получиха нещата между нас. Първо – времеемко за използване, трябва да търся в какво да го разбъркам в банята под душа. Второ – цапа доста. Трето – имаше недобре смляно парченце, което ме одраска и спрях да го използвам.
  • L.A.Colors тампони с лакочистител – отново много добра идея, стори ми се доста практично да си ги нося в чантата за спешни случаи. Но тампоните се оказаха супер тънки и доста напоени. Разтварят лака за нокти, като междувременно ми боядисват пръстите и става едно голямо мазало. Един тампон почиства два пръста, което според мен не е много икономично. А на всичкото това отгоре – оставят мазен, лепкав филм по ръцете и усещането е доста неприятно. Не бих повторила покупката.
  • Лак и топ лак за нокти с гел ефект Golden Rose Prodigy – много харесвам лаковете на марката, но този комплект определено не ми допадна. Лакът, който по принцип е много красив цвят, е с леко прозрачно покритие, дори и при два пласта. Според мен изобщо няма гел ефект, просто обикновен лак. В топ лака ми бяха надеждите, защото смятах, че ще е подобие на любимия ми топ лак с гел ефект на Essence. Уви, нищо общо. Тук отново не видях гел ефект, нито удължаване на трайността на маникюра. Пробвах го и с други лакова – пак същите резултати. Много жалко…
  • Молив за вежди Golden Rose 302 – обожавам и от години използвам моливите за вежди (конкретно 103) на Golden Rose, но изведнъж спряха линията, която харесвах и я замениха с нова. Наложи се да си купя от нея и веднага се разочаровах – новите моливи са прекалено меки, с различни от предишните цветове, изобщо не могат да се подострят добре – писецът се чупи и разпада, а при нанасяне се изтрива лесно и е нетраен. Новата серия се оказа пълна противоположност на старата, за мое огромно съжаление. Ако знаете къде мога да намеря от старата серия, моля ви, споделете!

Това е всичко за днес, надявам се, че този тип постове са ви полезни и интересни. Както виждате дори и любимите ми марки ме разочароват понякога.

XOXO

Joe