Здравейте, дриймъри!

Тази година имах удоволствието да бъда медиен партньор на Sofia Fashion Week 2016! Обожавам модата и всичко свързано с нея, затова искам първо да благодаря на организаторите за любезната покана – една моя мечта се сбъдна 🙂 Не мога да не се зарадвам на факта, че българските модни блогъри вече имат своето място на модната седмица, както навсякъде по света.

Sofia Fashion Week 2016

Sofia Fashion Week 2016 се състоя в зала  EFE Hotel Marinela, София, от 22 до 26 март. Това е второто издание на събитието и се надявам традицията да продължи още дълги години. За съжаление аз успях да посетя само две от вечерите – първата и последната. Организаторите се бяха погрижили събитието да е на ниво. Останах впечатлена от декора на подиума – хареса ми, че бяха разчупили декора с цветя, които чудесно се вписват в пролетно-летния сезон.

Първата вечер беше доста вълнуваща за мен – много се зарадвах на местата, които бяха отредени за блогърите – за мен беше удоволствие да гледам колекциите от първия ред. Тази вечер беше посветена на световните дизайнери Cesare Paciotti, Bapa Kids, ALL U Re, Carducci, Dirk Bikkembergs, My Lingerie by Provoke, VILEBRIQUIN, Lilian Edwards и Achilleas. Много ми хареса колекцията дамски обувки на Cesare Paciotti – цветни и красиви, идеални за пролетните и летни дни:

Cesare Paciotti Cesare Paciotti Cesare Paciotti Cesare PaciottiМного ми допаднаха и свежите предложения в колекцията на Carducci:Carducci Carducci Carducci Carducci CarducciЗа първата вечер избрах пола с висока талия и интересен принт, елегантни обувки и топ с голи рамене:

Sofia Fashion Week 2016 Sofia Fashion Week 2016

Последната вечер беше още по-интересна. Това беше вечерта на Fashion TV, на която се представиха известни български и световни дизайнери – Valentino, Ermanno Scervino, Nina Naustdal, Wolford и Sofia Sposa Milano. Определено тази вечер беше по-впечатляваща от първата – колекциите бяха страхотни, моделите бяха гримирани много красиво, изобщо всичко беше на ниво. Единственото, което ме не ми допадна през вечерта е, че залата се оказа малка за всички желаещи да посетят гала-вечерта.

Няма нужда да казвам, че моделите на Valentino ми харесаха много:Valentino Valentino Valentino Valentino

Също и Sofia Sposa Milano:

Sofia Sposa Milano 12513694_1062503150486764_8451722728110184429_o Sofia Sposa Milano Sofia Sposa Milano Sofia Sposa Milano Sofia Sposa Milano

 

И ето ни отново и нас:

Sofia Fashion Week 2016

Снимки: Ivan Yordanov Photography, Калина Николова

 

XOXO

Joe