Месец: май 2016

Лак за нокти Golden Rose Express Dry 11

Здравейте, дриймъри,

Наскоро открих едно малко съкровище и нямаше как да не го споделя с вас 🙂 Лакът за нокти, който използвам през последния месец е Golden Rose Express Dry 11 и направо го обожавам! Лак за нокти Golden Rose Express Dry 11 (още…)

Първи впечатления и грим с Max Factor

Здравейте, дриймъри,

Днешният пост  е посветен на три продукта, които ми бяха любезно предоставени от марката Max Factor. Получих спиралата Max Factor Voluptuous False Lash Effect – спирала за обем, извиване и разделяне на мигли; Фон дьо тен Max Factor Miracle Match 77 Soft Honey и палитра сенки за очи Max Factor 04 Luxe Lilac. Реших, че мога да направя с тях грим и така да ви покажа как изглеждат нанесени, а също и да споделя моите първи впечатления от продуктите. Във видеото можете да видите как точно се гримирах 😉

max factor
(още…)

Моята колекция палитри и сенки за очи

Здравейте, дриймър!

Най-после успях да подготвя за вас втората част от моята грим колекция – палитри и сенки за очи. Палитрите, които включих в този пост, са моите фаворити и тези, които реших да оставя в колекцията си след последното разчистване. Повечето от тях използвам от дълго време и съм се убедила в техните качества. Ето ги и тях:

IMG_8218з
(още…)

error: Не е позволено!!