Здравейте, дриймър!

Най-после успях да подготвя за вас втората част от моята грим колекция – палитри и сенки за очи. Палитрите, които включих в този пост, са моите фаворити и тези, които реших да оставя в колекцията си след последното разчистване. Повечето от тях използвам от дълго време и съм се убедила в техните качества. Ето ги и тях:

IMG_8218з

NYX Haute Jersey Leopard Couture – това е любимата ми палитра в последно време. Използвам я буквално ежедневно. Съдържа 24 цвята сенки, 2 ружа, 3 бронзиращи пудри, хайлайтър, 2 гланца за устни. Харесвам я не само заради голямото разнообразие от сенки, но и заради прекрасния избор от бронзиращи пудри и ружове. Цветовете са пигментирани и с тях се работи лесно.

Smokey Eye By Sephora – това е първата ми палитра от Sephora, в която веднага се влюбих. Сенките са много пигментирани, не се разпрашват и наистина се получава много красив Smokey грим. Съдържа 4 цвята сенки, молив за очи и спирала за мигли.

Палитра Sephora – тази палитра си купих за рождения ден, избрах я защото предлага наистина голямо разнообразие от сенки за очи – 33 цвята, 3 гел очни линии, 6 ружа и 12 цвята червила. Останах с много добри впечатления от сенките и червилата – трайни са и цветовете са красиви. Разочароваха ме ружовете и очните линии.

Палитри Rome и NYC от Sephora –  това са най-новите попълнения към колекцията ми. Намирам ги за много практични – имат интересен дизайн тип тефтер, огледало и са удобни за употреба. Съдържат по 4 вида сенки и един цвят руж. Много съм доволна и от двете палитри, но май повече ми допада NYC.

MUA Undressed – тази палитра е реплика на известната Naked, цветовете са доста с сходни, качество е добро, особено за цената. Трайни са и цветовете са силни. Използвам доста често тази палитра и определено съм доволна от нея. Съдържа 12 цвята сенки.

MUA Smokin Pallete – отново любима моя палитра, много подходяща за вечерен и опушен грим. Цветовете са много красиви и пигментирани, а цената е достъпна. Палитрата съдържа молив за очи и 10 цвята сенки.

H&M Nude Eyes – палитрата съдържа 3 цвята сенки за очи и 3 цвята сенки за вежди. Сенките за очи са под всякакви критика – почти прозрачни, прашливи, нетрайни. Сенките за вежди ми харесват – и по-точно двата цвята кафяви сенки. Използвам ги за да оформя и попълня веждите си. Препоръчвам ви да ги купите отделно.

H&M Midnight and silver – чудесна палитра, много красиви и пигментирани цветове. Леко се разпрашват, но ако сте по-внимателни, няма да имате проблем с тях, Можете да ги използвате както за вечерен, така и за ежедневен грим. Съдържа 9 цвята сенки за очи.

Maybelline Color Tattoo 24 hr – 35 On and on bronze – тези сенки са моят фаворит за дълготрайни сенки и прекрасен цвят. Обожавам ги и като се замисля, май е трябвало по-често да се гримирам с тях. Издържат цял ден без проблем, цветовете са много красиви и пигментирани.

Wycon Мус сенки за очи номер 11 – много приличат по качества на Color Tattoo, но са още по-приятни за нанасяне, заради текстурата си на мус. Цветът е разкошен – шампанско 🙂 Силно препоръчвам, много са трайни.

Това е всичко за днес, надявам се, че този пост ви е бил интересен и полезен 🙂 Ще се радвам да науча какво е вашето мнение за тези продукти!

XOXO

Joe