Здравейте, дриймъри,

Днешният пост  е посветен на три продукта, които ми бяха любезно предоставени от марката Max Factor. Получих спиралата Max Factor Voluptuous False Lash Effect – спирала за обем, извиване и разделяне на мигли; Фон дьо тен Max Factor Miracle Match 77 Soft Honey и палитра сенки за очи Max Factor 04 Luxe Lilac. Реших, че мога да направя с тях грим и така да ви покажа как изглеждат нанесени, а също и да споделя моите първи впечатления от продуктите. Във видеото можете да видите как точно се гримирах 😉

max factor

Първо нанесох Фон дьо тен Max Factor Miracle Match 77 Soft Honey и много ми хареса като консистенция, цвят, сливане с кожата, издръжливост и покривност – средна е, но покри всички зачервявания и несъвършенства. Нанесох го на два пласта в зоната около очите и така си спестих стъпката с нанасяне на коректор. Първото ми впечатление от този фон дьо тен е силно положително, за мен беше удоволствие да го нося, не се усеща тежко и определено ще го ползвам и занапред.

max factor miracle match

След като нанесох пудра, както обикновено, идва ред на грима на очите. Палитрата Max Factor 04 Luxe Lilac включва 4 цвята, които са добре пигментирани (нанесох ги без основа) и се преливат лесно. Не са се разпрашвали, световете могат да се наслагват. От четирите цвята не ми допадна само най-светлият. Той отразява светлината с искрящ лилав нюанс, който може да допадне на по-смелите от вас, защото ефектът е интересен, но аз определено не бих го използвала в ежедневието си. Останалите цветове са много свежи и красиви, могат да се използват както за ежедневен грим, така и за вечерен.

max factor

Завърших грима си със спиралата за мигли Max Factor Voluptuous False Lash Effect. Първото, което ми направи впечатление е гигантската силиконова четка. Досега не бях използвала толкова голяма и определено ми беше трудно. Трябваше да нанасям спиралата по-бавно и внимателно, защото постоянно се цапах… От няколко дни я тествам и бих казала, че придава лек обем и дължина на миглите, но далеч не и ефект изкуствени мигли. Според мен е идеална за всеки ден, но за уау ефект по-добре се спрете на друга.

Това е всичко за днес. Надявам се, че този тип постове и видеа са ви интересни и полезни.  Ще се радвам да разбера какво мислите за грима 🙂

XOXO

Joe