Месец: юни 2016

Любими продукти юни 2016

Здравейте, дриймъри,

Най-после успях да седна и събера любимите си продукти през последните месеци 🙂 Оказа се, че не съм го правила от януари!? Нямам търпение да ви покажа кои продукти, книги и други неща спечелиха сърцето ми и са част от ежедневните ми ритуали 🙂 Този пост ще бъде малко по-дълъг, но се надявам да ви бъде полезен:

Любими продукти юни 2016 (още…)

Моите любими чайове

Здравейте, дриймъри,

Днешният пост е посветен на чайовете – другата ми голяма любов след модата и козметиката! Обожавам да пия чай – пия по всяко време на деня и годината, за мен чайът не е просто зимна напитка, а любимата ми напитка след водата. Много обичам да пробвам нови чайове – нови аромати, вкусове, марки. И да, според мен един чай може да те накара да се почувстваш по-добре и да се пренесеш на друго място.

любими чайове (още…)

Матово червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04

Здравейте, дриймъри,

Като ценителка на червените червила, днес съм ви подготвила ревю на едно матово червило, което бързо ме спечели и с радост си слагам често последните няколко месеца. Това е матовото червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04. И да, съвсем различно е от останалите ми червени червила, точно такова нямах 😉 Матово червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04 (още…)

Готови за лятото с Deichmann

Здравейте, дриймъри,

Тази седмица имах удоволствието да присъствам на едно много сладко и приятно събитие организирано от Deichmann – #DeichmennStar. Определено момичетата се бяха постарали много – поглезиха ни с летен педикюр, сладки и вино в Coco Nail Bar. Ето това се казва перфектен край на работния ден!deichmann (още…)

Good Box Май 2016

Здравейте, дриймъри,

Кутията на Good Box за май пристигна още миналата седмица, но едва днес успях да я отворя и разгледам/тествам/пробвам 🙂 Този път кутията е доста интересна, особено от козметична гледна точка.

good box май 2016 (още…)

Прегърни ме OOTD

Здравейте, дриймъри,

Днешният Outfit Of The Day ще бъде малко по-различен и емоционален. Аутфитът, който заснех за вас, е посветен на една специална кауза – „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата”.

avon прегърни ме (още…)

error: Не е позволено!!