Здравейте, дриймъри,

Като ценителка на червените червила, днес съм ви подготвила ревю на едно матово червило, което бързо ме спечели и с радост си слагам често последните няколко месеца. Това е матовото червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04. И да, съвсем различно е от останалите ми червени червила, точно такова нямах 😉 Матово червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04

Матовото червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04 изглежда като молив или пастел – можете да го подостряте с по широка острилка. Предлага се в 19 цвята (засега, дано включат още :)), от които е наистина трудно да избереш, защото има всичко, от което имате нужда – nudes, красиви червени цветове, яркорозови и тъмни vamp нюанси.  Аз го купувах през малко по-студените месеци, затова избрах и леко по-тъмен нюанс на червеното, който реших, че ще е идеален за есента и зимата. Но все още си го нося с голямо удоволствие и вече смятам, че става за всеки сезон 🙂 Вие какво мислите?

Матово червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04

Обожавам матовия завършек на това червило, а и трайността му е супер – издържа почти цял работен ден с леки забележки във вътрешната част на устните – от ядене и пиене. Слагам го и забравям за него. А още по-хубавото е, че не изсушава силно устните, както другите ми любими червила на марката. Напротив, тук ефектът е поносим. Червилото се нанася лесно и нямате нужда от молив, ако хубаво сте го подострили.

Матово червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon 04

Матовото червило Golden Rose Matte Lipstick Crayon е винаги в чантата ми и със сигурност няма да е последното от серията, което купувам. Вече се сдобих с един нов цвят за лятото и си харесах още 17 🙂 Препоръчвам го на всеки, който търси трайно, но без да е изсушаващо, матово червило на супер достъпна цена – 3,60 лв.

А кое е вашето ново любимо червило? Сигурна съм, че вие винаги търсите нов и вълнуващ цвят. Ще се радвам да го споделите с мен!

XOXO

Joe