Здравейте, дриймъри,

Днешният Outfit Of The Day ще бъде малко по-различен и емоционален. Аутфитът, който заснех за вас, е посветен на една специална кауза – „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата”.

avon прегърни ме

avon прегърни ме

Тази година фокусът на кампанията е прегръдката – топла, нежна, изпълнена с обич и подкрепа. За да покажат, че всяка жена има нужда от прегръдка, а всяка осма има още по-силна нужда от нея, защото се бори с рака на гърдата, посланиците на кампанията – Асен Блатечки, Орлин Павлов и Калин Вельов, участваха в експеримента „Прегърни ме” . Те излязоха по софийските улици и се опитаха да прегърнат колкото се може повече жени, за да засвидетелстват своята подкрепа и да върнат самочувствието на жените в битката им с коварното заболяване.

avon прегърни ме avon прегърни ме avon прегърни ме avon прегърни ме avon прегърни ме

И вие можете да прегърнете каузата, като се включите в Походът срещу рака на гърдата, който ще се проведе на 4 юни от 11ч. в Южен парк (голямата поляна до вход откъм бул. Витоша). Можете да подкрепите каузата като закупите продукт от розовата серия на Avon, а сега имате възможност да се сдобиете и с този прекрасен шал, който ще пасне идеално на пролетно-летния ви гардероб! 100% от печалбата на всеки продаден шал, отива за каузата на Avon и фондация „Една от 8“ – „Бъди до мен“, в която се отделят средства за психологически и юридически консултации, групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните семейства, практическа подкрепа, както и безплатни прегледи за рак на гърдата.

avon прегърни ме avon прегърни ме

Прегърни ме! От любов към живота!

XOXO

Joe