Здравейте, дриймъри,

Днес е време за малко първи впечатления! Наскоро получих някои нови продукти* от Catrice и Essence, И бързам да ви ги покажа в действие 🙂 С помощта им направих лек летен грим, който се надявам да харесате.

Първи впечатления - нови продукти от Essence и Catrice

Първото, което искам да споделя с вас са трите лака на Catrice – розовият 107 Robinson Coralsoe, синият 114 The Sky So Fly и матовият топ лак Matte And More. Засега съм пробвала розовия и синия – много наситени и плътни още от първото нанасяне, със средна трайност без топ лак. Много напомнят цветовете на годината, не мислите ли? Все още не съм пробвала топ лака, ще ви държа в течение.

Catrice Velvet Brow Artist

Преминаваме към съществената част -гримът. Първото нещо, което нанесох е новият за мен продукт за вежди на Catrice Velvet Brow Artist. Много странен продукт – от едната страна има гребенче за вежди, а от другата странна гъбичка, която пуска цветна пудра.Беше ми много трудно да работя с него и общо взето се наложи да довърша веждите си с молив. Вие знаете ли точно как се използва? Засега не ми допада, ще го проуча и ще видим. Цветът е 030 Dark Brow(n) Is The New Black.

Catrice Sand Nude в цвят 010 Hug S'and Kisses Catrice Sand Nude в цвят 010 Hug S'and Kisses

Реших днес да направя лек опушен грим, който би бил подходящ за всеки повод и за всяка дама. Използвах палитрата – Catrice Sand Nude в цвят 010 Hug S’and Kisses. Цветовете са 6 – 3 матови и 3 блестящи. Пигментацията на по-тъмните е добра, светлите при мен (без основа) са малко бледи. Леко се разпрашват, но като цяло палитрата и комбинацията от цветове е добра и бих я използвала.

Essence  Forbidden Volume Essence - Forbidden Volume

Най-интересни за мен бяха новата спирала и покритие за спирала с фибри на Essence – Forbidden Volume. Спиралата много ми хареса  – придава обем и дължина, като разделя миглите. Покритието Forbidden Volume придава още по-интензивен обем – определено стъпка, която бих пропуснала в ежедневието, но с удоволствие бих използвала за по-специални случаи или вечер навън. Да, определено харесах и двата продукта.

Catrice - Blush Artist 020 CorAll I Need Catrice - Blush Artist 020 CorAll I Need

Последният продукт, който тествах днес е палитрата ружове на Catrice – Blush Artist 020 CorAll I Need. В палитрата има 3 цвята, които според мен биха отивали на всеки – два блестящи и един матов. Много подходящи за лятото, ружовете не са твърде пигментирани и могат да се нанесат съвсем леко или с наслагване да се получи желания цвят.

грим

И гримът ми е готов – добавих само очна линия, червило и бронзираща пудра. Намирам го за подходящ за лятото и много свеж 🙂 А вие какво мислите?

XOXO

Joe

*Продуктът ми е предоставен за проба от PR, но това по никакъв начин не влияе на личното ми мнение и впечатление. Винаги споделям с вас честното си мнение за продуктите.