Здравейте, дриймъри,

Днес ще ви разкажа малко повече за блогърската палитра Essence Touch Up To Go*. Тя е нова и лимитирана, и е част от колаборацията на Essence  с няколко популярни в Германия блогърки – „Bloggers’ Beauty Secrets”.  В серията можете да откриете общо 4 палитри, всяка създадена по идея на едно от четирите момичета. Аз избрах най-функционалната според мен палитра – палитрата на Диана от Dfashion – Touch Up To Go.

Essence Touch Up To Go

Нека започнем с опаковките – и четирите палитри са със супер сладки опаковки. Много красив и удобен дизайн, с огледало, което винаги е полезно. Определено предпочитам този картонен тип палитри пред постоянно чупещите се пластмасови опаковки. Така палитрата е много по-красива и удобна за употреба.

Essence Touch Up To Go

В палитрата ще откриете два цвята руж, три цвята сенки, един подхранващ балсам и четка, която аз не използвам. Ружовете са в оранжев и розов цвят – идеални за сезона и за почти всеки тен. Не са твърде пигментирани и според мен могат да се наслагват, ако искате по-интензивен цвят. Намирам ги идеални за ежедневието, без да са натрапчиви.

Essence Touch Up To Go

Сенките в палитрата са в три цвята  – лилав (On The Mauve), кафяв (Coffee To Go) и натурален цвят (Shine On). Цветовете са подходящи за ежедневен грим, който може да бъде лек и малко по-силен. Сенките са пигментирани, леко се разпрашват. Лилавият цвят не ми допадна, но другите два са ми перфектни. Не са матови – имат много малки блестящи частици. Можете да ги използвате в различни комбинации, за да постигнете различни визии. При мен трайността е задоволителна (не използвам основа за сенки).IMG_1133

Балсамът е е безцветен, като може да се използва самостоятелно, под червило или в комбинация с ружовете – за да придобие лек цвят. Четката, включена в палитрата, е с две страни – плоска за нанасяне на цвят и скосена – за нанасяне на очна линия. Не е лоша, но аз не бих я използвала, по-скоро бих заложила четките, които използвам по принцип.

В заключение бих казала, че палитрата Essence Touch Up To Go е доста полезна, подходяща е за всички – цветовете са универсални и лесни за използване. С нея можете да направите грима си сутрин по няколко начина и да го пооправите през деня – в нея има всичко необходимо. Лека е и е плоска – събира се несесер, което я прави идеална за пътуване.

Грим с палитрата Essence Touch Up To Go
Грим с палитрата Essence Touch Up To Go

 

Можете да я откриете през юли на щандовете на Essence.Вчера видях цялата серия в Lilly в Лозенец и предполагам, че е налична и в останалите магазини от веригата. Палитрата се предлага на страхотна цена – 10.89 лв., която според мен е достъпна и отговаря на качеството ѝ.

Ако сте пробвали някоя от другите палитри от серията, ще се радвам да разбера какво е вашето мнение!

XOXO

Joe

*Продуктът ми е предоставен за проба от PR, но това по никакъв начин не влияе на личното ми мнение и впечатление. Винаги споделям с вас честното си мнение за продуктите.