Здравейте, дриймъри,

Миналата седмица получих кутията Pretty Box – Deborah Milano Exclusive Box* и много от вас искаха да видят какво има в нея. Тази кутия е специално издание и продуктите в нея са пълноразмерни и обявени предварително, дори можете да изберете цветовете на някои от продуктите. Аз не съм използвала продукти на марката Deborah Milano и ми беше доста интересно да ги пробвам. Затова днес не само ще ви споделя какво има в ексклузивната кутия на Pretty Box, но и моите първи впечатления от продуктите в нея. Ето ги и тях:

Pretty Box - Deborah Milano Exclusive Box

1. Спирала Lash Creator – черна (Препоръчителна цена: 18 лв,) – спиралата много ми допадна, четката е идеална големина. Лесно и бързо се работи с нея, без да цапа излишно. Придава обем на миглите и ги разделя. Определено съм впечатлена от нея. Води се 2 в 1 – спирала и грижа за миглите –  обогатена е със специален комплекс, комбинация от специално подбрани активни съставки, включващи кератин и Bio-energizer®, за да стимулира естествения растеж на миглите.Pretty Box - Deborah Milano Exclusive Box

2. FACE PERFECT PRIMER – База за грим. (Препоръчителна цена: 15.40лв) – тази база е предназначена за Т-зоната – спира омазняването, прикрива порите и прави кожата гладка. Аз я използвах на цялото лице –  нанася се лесно, попива бързо и наистина леко редуцира омазняването през деня, но моята кожата има нужда от допълнително матиране през деня. Хубав продукт, но по-скоро не бих го използвала в ежедневието. През лятото предпочитам да слагам колкото се може по-малко неща върху лицето си.

Pretty Box - Deborah Milano Exclusive Box

3. 2-в-1 Молив и очна линия – гел – цвят 03 син (Препоръчителна цена: 12.60 лв.) – отдавна искам да пробвам грим с цветен молив и ето че най-после го направих. Моливът е мек, с наситен цвят и не се размазва. Тепърва ще тествам дали е водоустойчив, но за момента не съм имала проблем. Намирам го за много подходящ за лятото. Много ми харесва ефекта, а на вас?

4. Глос за устни Glossissimo – цвят 10 Strawberry Kiss  (Препоръчителна цена: 11.30лв) – този глос много ми хареса и като цвят и като текстура. Цветът е наситен и сравнително траен (не може да се сравнява с матовите червила, разбира се), не се разтича и не лепне. Намирам го за добър избор през лятото, особено ако искате свеж летен нюанс, който не е прекалено крещящ. Бих го използвала често.Pretty Box - Deborah Milano Exclusive Box

5. Лак за нокти Prêt a porter – цвят 14 Lollipop Fuchsia (Препоръчителна цена: 4.90лв) – избрах ярък розов цвят, защото обичам да нося такива през лятото. Има по-водниста формула, но пък така лесно могат да се нанесат два тънки пласта, които изсъхват бързо. Завършека е много гладък и блестящ, това много ми хареса. Вече трети ден съм с него, върша си домакинска работа и виждате, че състоянието му е доста добро, а без топ лак и основа. Определено е за цената си е попадение.Pretty Box - Deborah Milano Exclusive Box

Това е всичко в кутията. Продуктите са много интересни и летни, цветовете за избор също са подходящи за сезона. Намирам кутията за добро попадение, защото за 39,90 лв. получавате пълноразмерни продукти на стойност около 60 лв. Според мен това е идеален начин да пробвате нова марка. Марката е нова за мен и се радвам, че я открих и тествах, защото вече знам, че би ми допаднала като качество и цена. Моите фаворите са спиралата и лакът за нокти, тях със сигурност ще си ги ползвам много често. Глосът също е добър, но в момента съм на матова вълна и бих посягала по-рядко към него. Същото се отнася и за основата за грим – по-скоро бих я използвала за по-специални случаи.

Това е всичко за днес надявам се, че този пост е бил полезен за вас и ще се радвам да разбера дали сте използвали други продукти на Deborah Milano и какво бихте ми препоръчали да пробвам.

Цената на кутията е 39,90 лв. и можете да я поръчате от тук.

XOXO

Joe

Pretty Box - Deborah Milano Exclusive Box

*Продуктът ми е предоставен за проба от PR, но това по никакъв начин не влияе на личното ми мнение и впечатление. Винаги споделям с вас честното си мнение за продуктите.