Cherry lips, crystal skies
I could show you incredible things
Stolen kisses, pretty lies
You’re the king baby I’m your queen
Find out what you want
Be that girl for a month
But the worst is yet to come

IMG_1232

IMG_1250 IMG_1248 IMG_1252 IMG_1256IMG_1260 IMG_1261 IMG_1267 IMG_1230 IMG_1242

Рокля – Zaful, сандали – Paolo Botticelli, колие – H&M

Отдавна търся малката бяла рокля – онази, с която винаги да се чувствам комфортно и красива. Имам прекалено много малки черни рокли, които обожавам, но се опитвам да разнообразя стила си – особено през лятото. Търсенето на перфектната бяла рокля се оказа трудна задача – все не успявах да си се представя с никоя. Но открих една, която максимално се доближава до виждането ми за бяла лятна рокля. Тя е различна, цветна и свежа – точно това, което търсех.

Веднага харесах роклята, заради кукленската кройка – винаги съм намирала този тип рокли – skater dress или с А-силует, за изключително удобни и практични. С тях всяка фигура изглежда чудесно – създава форми там, където трябва, и прикрива – каквото трябва 🙂 Конкретно тази рокля ме спечели с принта си – ярък, летен, нестандартен. Точно от това имах нужда. Роклята е лесна за комбиниране с аксесоари – достатъчно е да си изберете един от цветовете върху нея. Доста се колебаех дали да не я комбинирам с ярко розово колие, но в крайна сметка реших да избера по-семпло колие, което да не измества фокуса от роклята.

За днешния аутфит се спрях на розови сандали Paolo Botticelli на ток с каишки, които намирам за много красиви, но роклята би седяла чудесно и с кецове. Сега даже съжалявам, че не направих и няколко снимки с ментовите си кецове. Обичам дрехи, които ми дават свободата да бъда себе си – днес на токчета, утре – с кецове. Сигурно е от зодията 🙂

Роклята е от Zaful – сайт тренди мода – винаги актуални модели, нови колекции, последните тенденции и т.н. Харесва ми, защото цените са достъпни. Съветът ми е все пак да сте предпазливи, когато пазарувате от такъв тип сайтове, защото дрехите са страхотни, но понякога материите не са това, което очаквате. Такъв беше случая с втората бяла рокля, която поръчах от сайта – тази, оказа се доста прозрачна и ще бъде назначена за плажна 🙂 Вероятно ще я видите съвсем скоро в плажните постове, които планирам.

Надявам се, че аутфитът ви е харесал 🙂 Ще се радвам да разбера какво мислите!

IMG_1233XOXO

Joe