Здравейте, дриймъри,

Ето че дойде ред на отдавна обещаното ревю на фон дьо тена на Max Factor – Face Finity All Day Flawless 3 in 1.

мнение фон дьо тен Max Factor Face Finity

Моят свят е Soft Honey 77, като смятам, че и следвашия по-тъмен цвят също би ми свършил работа, особено през лятото. Продуктът се предлага в стъклена опаковка (виждате колко продукт ви остава), съдържа 30 мл и можете да го откриете за 25-26 лв. в Lilly, DM и онлайн. Съдържа SPF20, което е чудесно, но не означава, че трябва да пропускате слънцезащитния крем в ежедневието.

мнение фон дьо тен Max Factor Face Finity

Max Factor Face Finity се води 3 в 1 продукт – основа, коректор и фон дьо тен в едно. Факт е, че когато го използвам не нанасям коректор – този фон дьо тен е доста покривен и може да се наслоява на местата, където имате нужда от допълнително покритие.

мнение фон дьо тен Max Factor Face Finity

Имам малко по-плътна текстура, но веднъж разнесен по лицето, не тежи и не създава ефект маска. Аз го нанасям с гъбичка, пробвах с четка, но гъбичката съм по-бърза и покритието е по-равномерно.Изглежда естествено, като покрива несъвършенствата и не утежнява грима. Издържа сравнително дълго, като при мен се омазнява през деня и се налага да използвам матираши листчета или пудра. Досега не съм попадала на фон дьо тен, с който да не лъсна през деня, така че за тези от вас, които не са с толкова мазна кожа, би бил чудесен.

мнение фон дьо тен Max Factor Face Finity мнение фон дьо тен Max Factor Face Finity

Общото ми впечатление е, че този фон дьо тен е чудесен – като покривност, издръжливост и цена. Доста по-добър е някои дрогерийни фон дьо тени на тази цена и според мен си заслужава пробването. Цветовете не са много разнообразни, но това е нещо нормално за българските вносители.

А вие харесвате ли Max Factor Face Finity?

XOXO

Joe