Здравейте, дриймъри,
Най-после есента дойде и аз съм мноого щастлива! Обожавам есента, защото това е сезонът, през който мога да се наслаждавам на любимите си тъмни червила, кожени якета, боти, ботуши и наслагването в облеклото. Днес реших да споделя с вас кои са любимите ми дрехи за този така интересен сезон, като ще се спра конкретно на дамските блузи. Избрах любимите си модели и тази есен смятам да заложа на тях. Ето ги и тях:

дамски блузи 

• Дънковата риза ми е любима от доста време и тази есен също ще си я нося с удоволствие. Изключително универсална дреха – подходяща е както за елегантен тоалет в комбинация с пола тип молив и обувки на ток за офиса, така и за вечерта – в комбинация на кожен панталон и боти. Освен че можете да я комбинирате с всичко, дънковата риза може да се използва и като тънка връхна дреха през по-топлите дни.

• Тази година преоткрих флоралните мотиви в облеклото и съм много щастлива – толкова много, че не искам да се разделям с тях и смятам да си ги нося и през есента. Моят съвет е да изберете блуза с флорален мотив в по-тъмните есенни цветове и да я съчетаете според случая – с пола или дънки. Това също е дреха, която дава свобода и лесно можете да експериментирате със стила си.

• Много обичам пуловери, нали винаги ми е студено, затова тази есен избрах да разнообразя колекцията си с асиметрични пуловери. Те внасят не само топлина, а и глътка свеж въздух и могат да превърнат всеки скучен тоалет (пуловер и дънки) в нещо по-интересно. Определено любими са ми моделите, които отпред са къси, а отзад са дълги, но вариантите са много, така че съм сигурна, че ще намерите нещо нестандартно.

• И не на последно място – все още не съм готова да се откажа от блузите с голи рамена. Намирам ги за много красиви и се чувствам много женствена в тях. Есента смятам да се спра на модел в тъмен цвят с дълъг ръкав, като го съчетая с дънки, кожено яке и ботуши над коляното. Ако смятате, че ще ви бъде студено, облечете пухкав елек над коженото яке и сте good to go, както се казва 🙂

Това е всичко за днес, надявам се, че този вид постове са интересни и полезни. Ако е така, ще се радвам да разбера какво бихте искали да видите в блога следващия път!

XOXO

Joe