Здравейте, дриймъри,

Отново е краят на месеца и е време за изненади от Good Box! Този месец кутията е невероятна и смело мога да кажа, че тази надмина моите очаквания. Успях да пробвам по-голяма част от продуктите, така че ще мога да ви споделя и моите първи впечатления от тях:

good box октомври 2016 good box октомври 2016

  • Едно безплатно йога посещение The Art Of Living – отдавна искам да се запиша на йога и се радвам, че най-после ще мога да пробвам и да преценя дали това е за мен. Радвам се, че вече има нови и интересни изненади в кутията 🙂 Едно посещение струва от 5 до 8 лв.good box октомври 2016
  • 100% натурален, разтвоеим и усвоим ябълков пектин Vita Pectin – не съм използвала пектин досега и смятам да подаря този. Според описанието е подходящ за лечението и профилактиката на редица заболявания. А вие използвали ли сте го? Кутия с 10 броя пакетчета струва 22 лв.
  •  Хрупкави късчета ябълка Fitto – много вкусни и хрупкави ябълкови късчета, които изядох за нула време и със сигурност бих си купила отново. Много приятен снак, подходящ за хапване между храненията. Цената му е  1,55 лв.
  • Сладкиш от твърда пшеница с киноа, кокос и чия „Бизнес къща“ – много хубав състав, макар че съдържа и ром и червено вино, но не успя да ме спечели. Заслужаваше си пробването, но не знам дали би ми се приял отново. Цената му е 1,40 лв.
  • Бял чай с жасмин Oshee – много приятна напитка, която със сигурност бих купила отново. Много харесвам водите с витамини на марката, препоръчвам ви да пробвате червената – не помня с какъв вкус беше 🙂 Този чай струва 1,30 лв.
  • Почистващ гел за лице Bioearth –  нещо не се сработихме с този гел – оставя странен филм върху кожата и ми опъва, а при нанасянето на по-голямо количество – започва да се бели. Не бих го купила. В реален размер струва 29,99 лв.
  • Подмладяващ серум Rosa Pretiosa на Natural Organic – много интересен продукт, който нямам търпение да пробвам. Производителите обещават моментално възстановяване на кожата, изглаждане на бръчките възвръщане на сияйния вид на лицето след 5 минути. В кутията откриваме 2 ампули по 10 мл, а иначе се предлагат по 6 ампули за 19,20 лв.good box октомври 2016
  • Мек дълбокопочистващ ексфолиант за лице и тяло „Сапунената работилница“ – много ми харесва и ще си го използвам с голямо удоволствие. Засега съм го пробвала само на тялото и е идеален. Можете да го закупите за 6,50 лв.good box октомври 2016
  • Масло от какао, карите и кокос Zoya Goes Pretty – страхотна комбинация от масла, много подходяща за всеки тип кожа и коса. Това масло прекрасно хидратира, предпазва и подхранва кожата. Аз го използвам като лосион за тяло и като терапия за коса – разтапям малко от него и намазвам краищата, стоя колкото може повече с него и след това го измивам. Силно го препоръчвам, ухае невероятно. Можете да го закупите за 10,75 лв.good box октомври 2016

Очарована съм от октомврийската кутия на Good Box. Всички продукти (без пектина) ми допаднаха, пробвах ги и ще си ги използвам с голямо удоволствие.

Нямам търпение да видя какво се крие в следващата кутия, а вие?

 

XOXO

Joe