Здравейте, диймъри,

Днес, въпреки голямото закъснение,ще ви покажа какви бяха продуктите в кутията на Good Box за октомври 2016г. Реших да направя този пост, защото харесвам кутията и смятам, че продуктите в нея си заслува да бъдат споменати 🙂 Очаквах с нетърпение първата кутия за есенно-зимния сезон и тя оправда очакванията ми.Good Box Септември 2016

Ето какво съдържаше:

Получих кутията преди седмица и вече мога да ви кажа, след като изпих, хапнах и пробвах продуктите, какво мисля за тях. Любимите ми продукти в кУтията са няколко. На първо място слагам душ гела на Weleda, защото отдаван искам да ги пробвам, но не бях сигурна дали си заслужават цената. След няколко използвания бих казала, че този душ гел е много приятен – с хубав аромат, който не е много траен, прави хубава пяна и измива добре. Много се зардавах и на рициновото масло, защото то е много подходящо за домашни маски за коса и серуми за мигли. Действа подхранващо на косъма и ускорява растежа му. Със сигурност ще си го използвам с удоволствие. В момента тествам и крема за очи на Lavera – много се зарадвах, когато го видях, защото имам крещяща нужда от хубав крем за околоочния контур.

Оризовите вафли на Rocky Rice са ми добре познати – на достъпна цена са и ги купувах често. Имат различни вкусове и ако си падате по оризови гризини, но са ви омръзнали натуралните, пробвайте тези, много са вкусни. Солетите също съм ги пробвала – точно този вкус не, но натуралните ги купувам често и ми харесват. Чаят на Tea-Go Organic беше добре, но едва ли бих го купила отново, защото не обичам подсладени чайове, а техният за съжаление е такъв.

Това е всичко за днес, надявам се, че постът ви е бил полезен и интересен! А вие поръчвате ли Good Box?

XOXO

Joe