Здравейте, дриймъри,

Ако ме следите от повече време, сигурно знаете, че обожавам матови червила и че рядко можете да ме видите с нормално червило или гланц. Заради тази моя страст към матовите червила, винаги много се вълнувам, когато пробвам нов продукт и съм много щастлива, когато отговори на очакванията ми. Днес ще ви разкажа малко повече за Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04* – едно червило, което заслужава да му се обърне внимание.

 Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04

Течното матово червило Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04 се предлага в удобна и стилна опаковка с изчистен дизайн. Четката ми беше сравнително удобна при нанасяне, бих се зарадвала повече на по-заострен връх, но и така върши работа. Червилото се предлага в 12 страхотни цвята – има по нещо за всеки. Аз съм си набелязала още няколко.

 Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04

Първото нещо, което ми направи изключително добро впечатление е плътността на цвета – само с един пласт постигате желания цвят – наситен, равномерен и ярък (или поне моят беше :)). За мен това е важно, защото имам и други течни матови червила, които на цвят в опаковката са страхотни, но са им нужни няколко пласта, за да постигнат равномерност и наситеност.

 Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04

Червилото Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04 изсъхва до матово и веднъж изсъхнало напълно не оставя следи върху чаши и други повърхности – с една дума kissproof :). Цветът е наистина е дълготраен – задържа се повече от 5 часа без забележки. Според мен това червило е в пъти по-трайно от други продукти, претендиращи дълготрайност.

 Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04

Останах с прекрасни впечатления от този продукт – със сигурност ще си взема и от другите цветове. Червилото Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04 е отговаря на всичките ми критерии за перфектно червило – разнообразие от цветове, дълготрайност, матов завършек, плътност и наситеност на цвета. Препоръчвам ви го с две ръце, особено ако си търсите бюджетен вариант, който не отстъпва по нищо на по-скъпи продукти – цената му е около 7-8 лв.

 Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04

Ще се радвам да ми споделите какво мислите за продукта и ако сте го пробвали – кой е вашият любим цвят 🙂

XOXO

Joe

*Този продукт ми е предоставен за проба, но това по никакъв начин не влияе на личното ми мнение. Винаги споделям с вас честното си мнение за продуктите и  не бих ви препоръчала продукт, който наистина не ме е впечатлил.