Здравейте, дриймъри,

В навечерието на Нова година реших да споделя с вас един от уроците, които 2016-та ме научи – да се радвам на момента и че дори и в най-трудните моменти щастието е въпрос на избор.

img_4469

Изминалата година беше много вълнуваща и интересна за мен в много аспекти, за което съм невероятно благодарна. Тук искам да благодаря на вас и всички прекрасни хора, които ме подкрепиха и ми дадоха шанс да сбъдна мечтите си.

През изминалата година се сблъсках и с трудности, но и за тях съм благодарна, защото научих много и най-вече, че съм по-силна отколкото някога съм предполагала. А също и че понякога малките неща са по-ценни от големите.

Всяка година си правя списък с целите, които искам да постигна. Последните дни от месеца посветих на тиха равносметка – какво постигнах и какво не през 2016-та, и поставих целите си за 2017-та, с пълната вяра, че тя ще е още по-вълшебна 🙂 Няма да изпадам в подробности, а ще ви споделя само една от целите си, защото смятам, че дори и нищо друго да не постигна през новата година, тази ми е достатъчна. А и се надявам, че и вие ще я включите в списъците си 😉 Реших да посветя тази година на себе си и нещата, които ме правят щастлива.

img_6342

През 2016-та постигнах някои от големите си цели в материално отношение, за които от години мечтая, но открих, че те не ми донесоха усещането за щастие, което очаквах. Всеки път ви казвам да мечтаете смело, защото мечтите се сбъдват. Така е, но сега съм готова да добавя още нещо, което открих за себе си през изминалата година. Докато мечтаете и постигате целите си, не забравяйте да се радвате на малките неща, на малките моменти и малките победи, като да се усмихнеш в труден момент и да не губиш надежда.

Затова през 2017-та избирам да бъда преди всичко щастлива – да правя повече от нещата, които харесвам, да се грижа повече за себе си, да бъда благодарна за всичко, което имам, да се радвам на малките моменти с любимите хора, да се усмихвам още повече и да се отпусна и да се насладя на момента 🙂

Пожелавам ви една вълшебна 2017-та, за която да нямате търпение да ми разкажете догодина по същото време
XOXO

Joe