Здравейте, дриймъри,

Днешният пост е посветен на няколко продукта на марката Llums, която се предлага в дрогерии Lilly. Марката е от ниския ценови клас и е сравнително нова за България. Продуктите изглеждат интересно и затова много се зарадвах, когато от марката ми изпратиха няколко продукта за проба. Аз получих червило, лак за нокти, хайлайтър и сенки за очи – все неща, които обичам да иползвам и нямам търпение да ви споделя какви са моите впечатления!

Моето мнение за продуктите на Llums

  • Лак за нокти с гел ефект Llums 17 Hollywood – цветът е много красив и седи прекрасно, носих го доста покрай коледните празници и много му се радвах. Има средна издръжливост – около 3 дни с база и топ лак. Рабира се, има много по-добри продукти за нокти на тази цена, но заради цвета му бих го използвала отново.

Моето мнение за продуктите на Llums

  • Подхранващо червило Llums 07 Haute Couture – цветът е разкошен, идеален за есенно-зимния период. На устните седи малко по-светъл, отколкото в гилзата и много ми харесва. Усеща се комфортно на устните и не ги изсушава, не е много трайно.

Моето мнение за продуктите на Llums Моето мнение за продуктите на Llums

  • Хайлайтър Llums 01 Pearly –  този хайлайтър е под формата на стик и е един от най-ужасните, които съм ползвала. Изобщо не ми хареса цвета му и начина, по който седи на кожата и не може да се прелее. Определено това е продукт, който не бих купила.

Моето мнение за продуктите на Llums

  • Единична сянка за очи Llums 8 Olive Brown – този цвят е много красив, изглежда много приятно на клепача и затова му прощавам, че е малко прашлив и със слаба пигментация. Намирам го за идеален за ежедневието.

Моето мнение за продуктите на Llums Моето мнение за продуктите на Llums

Това са всички продукти на марката Llums, които пробвах – някои ми допаднаха много и останаха в моята грим колекция, а други ме разочароваха и бързо се сбогувах с тях. Надявам се, че този тип постове са ви интересни и полезни, и ще се радвам да ми оставите в коментар отдолу коя друга марка бихте искали да видите в блога.

XOXO

Joe