Здравейте, дриймъри,

Днес ще си говорим за червила и по-конкретно за едно червило, което изненадващо за мен ме впечатли и към което често посягам, въпреки че не е матово – Givenchy Rouge Interdit Vinyl N°12 Grenat Envoûtan. Givenchy Rouge Interdit Vinyl Grenat Envoûtan

Серията Givenchy Rouge Interdit Vinyl съдържа 12 цвята червила. Те са обогатени с масло от черна роза, като гарантират хидратацията и комфорта на устните. Блясъкът е деликатен и интригуващ, а цветът 12 Grenat Envoûtan е много близък до този на устните ми и смятам, че ги подчертава много добре. Предпочитам го за ежедневието, като смятам, че допълва всеки грим – по-лек или по-силен. Намирам го за перфектен за всяка дама и случай.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Grenat Envoûtan Givenchy Rouge Interdit Vinyl Grenat Envoûtan

Блясъкът придава на устните сочен и плътен вид, като прикрива несъвършенствата и се отразява чудесно на сухите ми устни през зимата. Можете да нанесете повече от червилото за по-плътен цвят, кaто червилото не се усеща тежко или лепкаво. Givenchy Rouge Interdit Vinyl Grenat Envoûtan Givenchy Rouge Interdit Vinyl Grenat Envoûtan

Опаковката на Givenchy Rouge Interdit Vinyl е много красива и луксозна, и определено е една от любимите ми. Прилича на изискана играчка за елха и винаги с голямо удоволствие я вадя от чантата си. Не знам за вас, но за мен е важна и опаковката на продукта – и тя създава усещане и допълва удоволствието от използването на продукта.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Grenat Envoûtan

Мнението ми за червилото Givenchy Rouge Interdit Vinyl 12 Grenat Envoûtan е положително и бих ви го препоръчала, ако искате да се поглезите с луксозно червило, което не само ще изглежда красиво на устните ви, а и ще бъде като истинско бижу на тоалетката ви. Впечатлена съм от блестящия му завършек, който не е твърде натрапчив, и комфортното усещане. Единствената ми забележка към червилото е към неговата трайност – изтрива се при хранене, но това за мен не е изненада, предвид хидратиращата и неизсушаваща формула. Нямам нищо против да го нанасям отново и да се наслаждавам на красивата му опаковка.

А вие използвали ли сте червила на Givenchy? Какво е мнението ви за тях?

XOXO

Joe