Здравейте, дриймъри,

Днес най-после ще ви разкажа за любимия ми продукт за лице за 2017 – CC кремът на It Cosmetics – Your Skin But Better™ CC+™ Cream with SPF 50+. Продуктът е много хвален и отдавна исках да го пробвам и да видя какво толкова му харесват. Влюбих се в него веднага и днес ще ви разкажа защо 🙂

It cosmetics CC cream

Your Skin But Better™ CC+™ Cream with SPF 50+ е коригиращ цвета крем за лице с анти-ейдж действие и слънцезашитен фактор 50. Кремът има гъста консистенция, която лесно се разнася по кожата. Попива бързо и се слива с цвета на кожата. Моят цвят е Medium, като ми е малко по-светъл и въпреки това смятам, че седи прекрасно. Тази марка не се предлага в България засега, аз го закупих от Лондон за около 35 паунда, което е около 78 лева. Може да се поръча онлайн с доставка до България.

Покритието му е перфектно – покрива всичко – пъпки, зачервявания, дори стъмни кръгове се справя чудесно. Бих казала, че покритието му е средно към силно, може да се наслагва. Този CC крем не мърда през целия ден, не се събира.

It cosmetics CC cream

CC кремът Your Skin But Better™ CC+™ Cream with SPF 50+ е не само перфектен като покритие, а и е обогатен с анти-ейдж серум, който включва ниацин, хиалуронова киселина, хидролизиран колаген, пептиди, антиоксиданти и витамините А, B, C и Е. Кремът намалява бръчките, минимизира порите и прави кожата плътна и озарена. Слънцезащитният му фактор е още един голям плюс – SPF50+ UVA/UVB. Знаете колко е важна слънцезащитата на кожата, особено за тази на лицето. Затова за лицето ви препоръчвам винаги да използвате максимална широкоспектърна слънцезащита и ако кремът ви не съдържа такава, да нанасяте отделно.

It cosmetics CC cream

Няма как да не ви препоръчам CC крема Your Skin But Better™ CC+™ Cream with SPF 50+. Изключително доволна съм както от действието му – хидратация и висока слънцезащита, така и от високото му покритие и издръжливост. Използвам го в ежедневието си и винаги, когато съм с него, чувствам кожата си свежа, озарена и с изравнен тен. Използвам го от два месеца и има още от него, така че го смятам за икономичен.

А вие пробвали ли сте нещо друго на марката, което бихте ме посъветвали да пробвам и аз?

XOXO

Joe