Здравейте, дриймъри,

Днес ще ви споделя мнението си за новата боя за коса L’Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy*и защо се радвам, че я пробвах.

Боя за коса L'Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy

Серията L’Oréal Colorista Washout предлага интересно разнообразие от цветове бои за коса, които имат трайност около 2-3 седмици. Лятото пробвах светлорозовата боя от същата серия (резултатите вижте тук) и реших есента да пробвам по-тъмния цвят – L’Oréal Colorista Washout Burgundy. Боята е с трайност до 10-15 измивания, което я прави чудесна за експерименти. С нея се работи лесно – нищо не се смесва, тя идва готова под формата на балсам, който се нанася и се оставя да стои 20-30 минути. Може да се нанесе на цялата коса, както аз направих, или да се сложи само по краищата или на кичури. Готино се получава и ако смесите различни нюанси – например розово, червено и прасковено. Боята е подходящ за кестеняви коси, като колкото по-светъл е цветът, толкова по-ярък ще е резултатът. Цената на тази боя е около 12-13 лв.

Боя за коса L'Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy

При мен резултатите с L’Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy бяха невероятни! Никога преди не бях експериментирала с различен цвят от кестеняво и този червен нюанс страшно много ми хареса. За първи път се видях в тази светлина и се радвам, че пробвах боята, защото така открих, че червеното ми отива и се харесвам. Така се реших да се боядисам трайно в червено. Самият нюанс при мен се получи разкошно – черешово червено, което издържа повече от две седмици. С измиванията цветът изсветлява, което за мен беше нормално и нямах проблем.Боя за коса L'Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy Боя за коса L'Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy Боя за коса L'Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy

Много се радвам, че пробвах L’Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy и открих красив и интересен цвят, който бих носила постоянно. Харесва ми идеята на тези бои, защото дори и да не ви хареса – тя се отмива, а и има специален шампоан, който сваля цвета още по-бързо. Ако искате да пробвате нещо ново, но без да рискувате с трайна боя, цветовете на Colorista Washout са чудесен избор. Харесах лекия и ненатрапчив розов нюанс на Pink, но Burgundy ще остане моят фаворит. Препоръчвам ви я с две ръце, ако сте в настроение за експерименти 🙂

А вие пробвали ли сте някои от другите цветове? Харесват ли ви? Какви резултати постигнахте?

XOXO

Joe

Боя за коса L'Oréal Colorista Washout в цвят Burgundy

*Продуктът ми е предоставен за проба, но това не променя моето мнение за него. Винаги ви споделям честното си мнение и бих ви препоръчала само продукти или услуги, които наистина харесвам.