Здравейте, дриймъри,

Днес на фокус е един любим за мен продукт от известно време насам – Essence Metal Shock пудра за маникюр. Открих съвсем случайно тази пудра за маникюр и мисля, че това е най-интересния и лесен за използване продукт за маникюр, на който съм попадала скоро. Днес ще ви разкажа с какво тази пудра ме впечатли и как да си направите огледален маникюр у дома 🙂

Essence Metal Shock

Пудрата Essence Metal Shock за маникюр идва в малка пластмасова опаковка и е под на ситен брокат в бурканче. Предлага се в 6 цвята, като един от струва 6,50 лв. От серията се предлага и специален топ лак, който запечатва пигмента, който също струва 6,50 лв. Можете да ги намерите на щандовете на Essence в Lilly и DM. Аз избрах цвят 01 Mirror, Mirror On The Nail – много красив сребрист цвят, с помощта на който можете лесно и бързо да си направите огледален маникюр у дома.Essence Metal Shock

Пудрата за нокти се използвa много лесно. Първо нанасяте основа – лак по ваш избор – може да бъде светъл или тъмен, като това леко ще се отрази на пигмента, който ще сложите отгоре. Аз пробвах с бял и черен лак, и само със заздравител. При всички случаи се получава огледален ефект, но при черното според мен изглежда най-добре.

Essence Metal Shock

След като сте нанесли основния цвят, изчаквате една минута той леко да изсъхне и след това с пръст или апликатор за сенки нанасяте блестящата пудра върху нокътя. След това разтърквате пудрата без да натискате много и тя полепва по леко изсъхналия лак, като равномерно го покрива. Така покривате целия нокът с пудрата и сте готови! Последната стъпка е да нанесете топ лак. Аз използвах този от серията Metal Shock.

Essence Metal Shock Essence Metal Shock

Намирам пудрата Essence Metal Shock за изключително лесна и бърза за нанасяне, ефектът всеки път е чудесен и според мен си заслужава напълно да я пробвате. Точно за 10 минути си правя маникюра и на двете ръце! Много ми харесва огледалния ефект – намирам го за интересен и с него разнообразявам маникюра си. Обмислям да си взема и от другите цветове, защото също изглеждат много красиви.

В това видео можете да видите точно как се работи с пудрата и как изглежда крайният резултат:

А вие какво мислите за тези пудри на Essence?

XOXO

Joe