Здравейте, дриймъри,

Обожавам маските за лице и винаги пробвам новите на пазара! Днес реших да тествам новите маски на Balea – Дантелена хидрогел маска за очи и маска за устни. И двете са различни, интересни и нямам търпение да видя какъв ефект ще имат!

Нанесох двете хидрогел маски и ги оставих за малко повече от 25 минути. Ето и какви са моите впечатления:

Дантелена хидрогел мака за очи Balea – дизайнът е страхотен – черна дантела, която има лек релеф. Много ми хареса иновативният дизайн и това, че не се плъзга, размества и можех да седя изправена и да си върша разни неща из къщи, докато бях с нея. Много добре напоена е, пасва чудесно под очите. Води се Изглаждаща маска за очи с хидрогел и действа охлаждащо и освежаващо. Съдържа кофеин и хиалурон, има гелобразна текстура. След нея усещам зоната около очите освежена, хидратирана и като че ли по-мека. Доволна съм, за цената си е приятна и бих тествала останалите от серията. Цена: 3,29 лв.

Маска за устни с хидрогел Balea Art Edition – маската е обогатена с масло от бадем, алое вера и хиалуронова киселина. Обещава хидратиране и мекота на устните. Това е първата маска за устни, която тествам и съм малко разочарована. Не видях ефект върху устните си – нито хидратация, нито мекота. Маската представлява пач във формата на устни, който малко трудно се залепи и трябвaше да внимавам да не падне. Не бих я купила отново. Цена: 3,29 лв.

В заключение бих казала, че не всяка маска ми харесва, но това не означава, че и на вас няма да хареса – тествайте, експериментирайте и ако попаднете на нещо интересно, задължително ми пишете 🙂 Със сигурност ще продължа да тествам маските на Balea, защото са на много остъпни цени и има някои много добри попадения. А кои са вашите любими пач маски?

XOXO

Joe