Здравейте, дриймъри,

Днешният пост е посветен на палитрата на Makeup Revolution – Mermaids Forever. Палитра, която имам от миналата година и все не ми остава време да напиша ревюто ѝ. Това е първата палитра на Makeup Revolution, която пробвам и ето какво мисля за нея:Makeup Revolution Mermaids Forever Palette

Палитрата Makeup Revolution Mermaids Forever Palette съдържа 32 цвята – предимно блестящи и няколко матови. Поръчах палитрата, заради красивите цветове. Нямах такива и исках малко разнообразие. Хареса ми, че предлага разнообразие от нюанси – сини, зелени, розови, а същевременно има и доста неутрални, които мога да използвам в ежедневието.

Makeup Revolution Mermaids Forever Palette Makeup Revolution Mermaids Forever Palette

Опаковката е стабилна и има голямо огледало, което за мен е плюс. Продуктът е веган и това е неговото съдържание: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben. +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 16035, CI 77742, CI 77510, CI 77007,CI19140, CI 75470. Цената на Makeup Revolution Mermaids Forever Palette е между 21-25 лева в различните онлайн магазини.

Makeup Revolution Mermaids Forever Palette

Дотук всичко е чудесно, но идва моментът, в който трябва да си поговорим за качеството на сенките. Голяма част от тях са много прашливи, но не това е проблемът. Най-големият ми проблем е, че повечето цветове нямат никаква пигментация. Изглеждат чудесно в опаковката, но нанесени на окото са просто прозрачни. Дори и при суочовете се вижда, че цветовете не са плътни, а с четка е още по-трудно да се постигне цвят.

Makeup Revolution Mermaids Forever Palette Makeup Revolution Mermaids Forever Palette Makeup Revolution Mermaids Forever Palette Makeup Revolution Mermaids Forever Palette Makeup Revolution Mermaids Forever Palette Makeup Revolution Mermaids Forever Palette

Разбира се, има цветове, които изглеждат красиво и са пигментирани, но те се броят на пръстите на едната ми ръка и определено не заслужават цената.

Makeup Revolution Mermaids Forever Palette

Палитрата Makeup Revolution Mermaids Forever Palette е едно от моите разочарования. Опитвах няколко пъти да се гримирам с нея, но резултатите винаги са незадоволителни.

Makeup Revolution Mermaids Forever Palette

Тези снимки са от миналата година, когато все пак успях да направя поне някакъв грим с нея, но определено не си заслужава усилията. Не бих ви препоръчала тази палитра, но със сигурност бих тествала друга на Makeup Revolution, защото всички много хвалят бранда и се надявам следващия път и аз да имам късмет с прекрасен продукт. Ще ви държа в течение 😉

XOXO

Joe