Здравейте, дриймъри,

Знаете, че имам афинитет към корейската козметика (и музика :)) и днес ще ви разкажа малко повече за два почистващи продукта, които използвах през последните месеци – почистващо олио Skin Watchers Natural Deep Cleansing oil и пяната Skin Watchers Lucid Light.

Получих продуктите преди няколко месеца от Kocos.bg за проба и бях малко скептично настроена, защото до този момент не бях използвала почистващо олио и не вярвах, че ще може да свали добре грима ми и да не ми омазни кожата. Няколко месеца по-късно продуктите – почистващо олио Skin Watchers Natural Deep Cleansing oil и пяна Skin Watchers Lucid Light, са изхабени и съм готова да ви споделя мнението си за тях.

Почистващо олио Skin Watchers Natural Deep Cleansing oil е почистващ продукт за лице, който нежно отстранява грима, дори и водоустойчив, с който други почистващи продукти имат проблем. Това е първата стъпка при почистването на грима при корейките и аз също го изпозвах като такава. Слагам една или две помпи от олиото върху ръцете си, нежно разтърквам и гримът веднага започва да се разтваря. След това добавям малко вода и олиото става на пяна, която лесно мога да отмия заедно с грима Не оставя усещане за омазняване на кожата, не е необходимо да търкате силно, просто гримът се разтваря. Олиото се измива много лесно и бързо.

Още първите пъти останах много впечатлена и приятно изненадана от почистващото олио Skin Watchers Natural Deep Cleansing oil и мнението ми се затвърди до края на използването му. Харесва ми че с него бързо и лесно премахвам всякакъв грим и мога да продължа с останалата грижа. Олиото е много икономично и смятам, че си заслужава парите, защото значително улесни почистването на грима. Със сигурност бих го купила и използвала отново. Можете да го намерите тук на цена 63 лева за 150 мл.

Вторият продукт който тествах е бялата почистваща пяна Skin Watchers Lucid Light. Нея използвах като втора стъпка в почистването на грима след олиото. Определено измива добре и не изсушава кожата. Хареса ми, че не съдържа химически консерванти, оцветители, парфюми и повърхностно активни вещества, като например парабени и феноксиетанол. Води се, че почиства, тонизира, заглажда и хидратира кожата. Много добре се разпенва и почиства и последните остатъци от грим и замърсвания по кожата.

Като цяло пяната Skin Watchers Lucid Light ми хареса и бих я използвала, но тя не се отличи значително от други подобни продукти. Можете да закупите тук на цена 33 лева за 100 мл.

Това са впечатленията и от двата продукта Ако трябва да ви препоръчам един, то със сигурност бих ви казала, че олиото е точно това, от което имам нужда вечер, когато свалям грима си, и ми е много мъчно, че свърши.

А вие използвали ли сте олио за почистване на грим? Бихте ли ми препоръчали някое?

XOXO

Joe