Здравейте, дриймъри,

Събота е и ако се чудите какво да правите, реших да ви дам 3 предложения за книги, които си заслужава да прочетете, а в коментар вие ми предложете книга, която харесвате:

💁🏻‍♀️ Влиянието – Психология на убеждаването от Робърт Чалдини – чета я в момента и съм меко казано впечатлена. В книгата ще намерите обяснение защо понякога правите и се съгласявате с неща, които ви струват нетипични, нелогични и странни. Ще откриете идеи не само как да убеждавате хората (what a powerful weapon), но и ще разберете как много търговци ви манипулират. Задължително четиво за всеки, няма значение възраст или професия.

🧞‍♂️Неограничената власт от Тони Робинс – препоръчвам ви я за пореден път, но има причина за това. Моят ум работи практично и има нужда от точни, практични и изпълними съвети. Тони ми дава точно това – конкретни модели на мислене и начин на действие. Ако и на вас ви е омръзнало да четете абстрактни съвети за личностно развитие и искате резултати – Тони е вашият човек! Изключително харизматична личност!

⏳Силата на настоящето от Екхарт Толе – любима книга, не е лесна за четене и асимилиране, но бих я прочела отново. Полезна е за хората като мен, които постоянно мислят за бъдещето, целите си и забравят да живеят сега. Подходяща е и за вас, ако се чувствате заклещен в миналото.

Това са книгите, които са ми направили впечатление в последно време. Надявам се, че ще са ви полезни и ще се радвам да ми споделите вие какво мислите за тях! Харесва ли ви този стил на постове? Искате ли да правя по-често такива – със съвети за книги, продукти, филми? Споделете в коментарите!

XOXO

Joe