Здравейте, дриймъри,

Днес ще ви разходя до Кьолн с мен и моите приятели! Какво посетихме, къде се разходихме и какво хапвахме ще видите в следващите снимки и влога, който заснех:

Пътуването ни до Кьолн в снимки:

Първата вечер вечеряхме в монголски ресторант. Май само на мен ми хареса 🙂

Първа спирка – Кьолнската катедрала „Свети Петър и Света Мария“ (на немски: Kölner Dom). Много красива и впечатляваща, може би ми хареса повече от Саграда Фамилия – поне отвътре със сигурност.

И закуската ни беше с гледка 🙂

Следваща спирка – Мостът Хоенцолерн! Интересен факт – по цялата си дължина той е отрупан с хиляди катинари, като тяхната тежест е няколко тона! Влюбени двойки от цял свят идват да закачат катинар в знак на любовта си. Останах впечатлена колко много любов има – тонове! Най-старият катинар, който открихме е от 1980 година 🙂

Fischmarkt с гледка към Рейн:

И поглед отвисоко:

Време е за обяд – седнахме в заведение с баварски стил, много уютно и с много добро обслужване. Храната беше супер вкусна – дори приготвиха моята порция, съобразявайки се с всичките ми желания. Заведението се казва Servus Colonia Alpina – Steinweg 12-14, 50667 Köln, Germany. 

След цял ден обикаляне и мръзнене, решихме да заложим на пица за вечеря. Открихме заведение с изключително вкусна и гигантска пица – L’Osteria, Ebertplatz 14-16, 50668 Cologne.

 

 

Повече можете да видите във видеото:

XOXO

Joe