Здравейте, дриймъри,

Много често получавам въпроси как слушам подкасти и кои са любимите ми. Затова реших да направя този пост и да ви споделя моите любимите подкасти и как да ги слушате.

любими подкастове

Започвам първо с най-задавания въпрос къде и как слушам подкасти? Безплатно ли е? Да, безплатно е, трябва само да си изтеглите приложение на телефона. Аз съм с iPhone и моето се казва Podcasts, a за Android можете да ползвате Spotify, Google Podcasts, Podcast player, Anchor, Castbox или някое друго безплатно приложение. Инсталирате, регистрирате и сте готови да слушате.

Какви подкасти да слушам? Аз слушам такива на теми, които ме интересуват – хранене, лайфстайл, връзки, личностно развитие и други. Можете да избирате от огромно разнообразие от теми и хора, можете да слушате за наука, медицина, технологии, изобщо каквото се сетите. Можете да слушате подкасти на любимите си инфлуенсъри, ютюбъри, звезди, гурута и много други.

Аз слушам подкасти само на английски, ако говорите и разбирате повече езици, можете да се радвате на още по-голямо разнообразие. Все още не съм открила подкасти на български, които да слушам – отворена съм за предложения 😉

Кои подкасти слушам? Тук ще ви споделя хората и подкасти, които следя, слушам и намирам за много полезни. Надявам се, че в тях ще откриете нещо за себе си:

Ще се радвам и вие да ми споделите какво слушате! Следете моя Instagram, там споделям конкретни подкастове, които са ми харесали и смятам, че ще са ви полезни.

XOXO

Joe