Здравейте, дриймъри,

Днес ви споделям моята Вечерна self-love рутина:


👸🏻Застанете пред огледалото и се погледнете в очите, кажете на глас: “Обичам те и те приемам такава каквато си!”. Повече за тази техника можете да прочетете в книгата на Луиз Хей – “Излекувай живота си”.

🕯Запалете си арoматна свещ и създайте уютна атмосфера в дома си. Аз все още си паля Scentique Apple cinnamon.

📚Прочетете 1 глава от книга, която ви харесва и ви прави щастливи. В момента дочитам двете си книги за януари – “Тъмните му материи” и “Как да преодолеем безпокойството”. Скоро ще ви споделя мнение и за двете. А вие какво четете в момента?

📝Запишете 3 неща, за които сте благодарни днес, точно в този момент. Развийте този навик и ще видите, че чрез него ще се справяте по-лесно, когато имате проблем или нещо ви притеснява.

🛁Създайте си бюти рутина – ритуал, който правите всяка вечер, за да се грижите за себе си и кожата си. Моят включва почистване на лицето, грижа за кожата на лицето и тялото. Перфектният вариант е да си направите ароматна гореща вана, но не всеки има възможност да го прави често, затова горещ душ е чудесна опция. Вижте видеото с Любимци за 2019та, за да разберете кои продукти използвам в момента.

🍵Чаша чай е любимото ми нещо, по всяко време, не само вечер. В момента пия комбинация от мента, лайка и джинджифил – вкусно и полезно. Вечер избягвам черни и зелени чайове, превъзбуждат ме, а имам нужда от точно обраното.

Споделете в коментар задължителната стъпка във вашата вечерна рутина 🐻

XOXO

Joe