Здравейте, дриймъри,

Днес ви споделям моите тайни, с които се справям със студа и минусовите температури:

Термо облекло – в най-студените дни или в планината можете да ме видите в кожен клин, но не се заблуждавайте, че ще се оставя да измръзна Винаги отдолу имам термо облекло – клин, чорапогащник, чорапи. Препоръчвам ви и вие да си купите поне по 1 клин, блуза и чорапи в черно или бежово, които да носите под дрехите. В случая съм с термо чорапогащник за 15 лева от DM Bulgaria и това беше супер добра инвестиция, защото дори в планината се чувстват супер.

Апрески Moon Boot – отдавна исках такива и все се чудех дали ще са удобни, заслужават ли си, няма ли да ми седят смешно на слабите крака… Боби ми ги подари за Коледа и това ще остане един от любимите ми подаръци. След 3 дни в планината с тях мога да кажа, че са перфектни – супер удобни, меки и топли. В началото ми беше странно как изглеждат, но бързо свикнах.

Пластове дрехи – наслагването на дрехи една върху друга не само е модерно, но и задължително за мен, ако не искам да измръзна. Любимото ми зимно палтенце е от изкуствена козина и не топли кой знае колко, затова под него винаги имам поне 3 пласта дрехи – боди/термо бельо, блуза/риза и пуловер.

Говорейки за козина, искам да ви споделя за една кампания, която подкрепям – тя е организирана от Кампании и активизъм за животните в индустрията. Тяхната най-голяма битка в момента е срещу фермите за ценни кожи в България. През 2018 г. инициират Национална гражданска инициатива за забрана на фермите за ценни кожи и събират 51 234 подписа само за три месеца, които са внесени в Народното събрание.  В течение на една година е проведена информационна кампания на много депутати и в резултат на това на 13 септември група депутати внася законопроект за забрана на добива на ценни кожи в България. Този законопроект сега преминава законодателния си път и е гласуван успешно в първата комисия. В стори ще сложа линкове, които ще са ви полезни, ако и вие искате да подкрепите каузата.

Ще се радвам да ми споделите вие какво мислете по темата

XOXO

Joe