Здравейте, дриймъри,

Днес ще си говорим за енергия и как начинът, по който мислим и чувстваме, влияе на събитията в живота ни. 

Давам ви храна за размисъл: в момента привличате към себе си и живота си нещата, за които мислите, и емоциите, които изпитвате. Това ли искате наистина?
Ако не, поемете контрол, вие определяте как възприемате събитията и хората около вас. Вие имате контрол над мислите и чувствата си. Затова една и съща ситуация може да бъде възприета по коренно различен начин от двама човека. 

Как да променим енергията около нас:
⭐️ следете как се чувствате и какво мислите. Чувствата ви ясно показват на каква вибрация сте. С тях тялото ви дава сигнал, че в момента мислите или правите нещо, което ви вреди, намалява вибрацията ви. Приемете ги като сигнал, че трябва да направите нещо, да промените нещо. Променяйки мислите си, влияете на емоциите и вибрацията си. Същото важи и за действията и начина на говорене.
⭐️ изпитвайте благодарност. Дори и за трудните моменти. След време ще видите голямата картина и всичко ще добие смисъл. Колкото повече благодарност изпитвате, дори и за супер дребни неща, толкова повече неща, за които да благодарите, ще имате в живота си.

⭐️ спрете негативно влияние – хора, акаунти, приятели, телевизия или каквото друго ви влияе по негативен начин – махнете/отследвайте/спрете да контактувате с и да гледате хора, които ви карат да изпитвате негативни емоции. По принцип, и особено в момента, имаме нужда от повече хора/дейности/акаунти/моменти, които ни карат да се чувстваме добре, да сме заредени с положителна енергия. Тялото ви дава ясни сигнали кого и какво да оставите в живота си. Следете как се чувствате в компанията, дори виртуална, на различи хора, предавания, идеи. 

Това са само няколко идеи, които работят при мен, и съм сигурна, че ще работят и за вас. Пробвайте да направите малки промени с големи резултати, а за вибрация и енергия можем да си поговорим по-подробно във видео. Харесва ли ви идеята? Споделете в коментар!

XOXO

Joe