Здравейте, дриймъри,

Днес отново ще си говорим за книги и на фокус е „Силата да си жена“ на Рейчъл Джейн Грувър.

В книгата ще откриете различни съвети и практики, с които да засилите женската си енергия и магнетизма си. Тук не говорим само за магнетизъм, с който привличате другия пол, а и този, с който привличате хората, събитията и нещата в живота си.


Рейчъл споделя доста женски ритуали, които съм решила да пробвам, въпреки че съм леко скептична. Ще откриете информация и как да приемете уязвимостта си като положително качество, защо е важно да пускаме всичко в живота, кои са грешките на силните жени и още любопитни теми. Въпреки че имаше твърдения, с които не съм съгласна напълно, смятам, че книгата е интересно и разтоварващо четиво. Дава основни насоки за мъжката и женската енергия и каква е разликата, когато проявявате повече една от двете. Определено любопитна тема, от която се интересувам.

Чете се лесно, задачите и практиките са лесно приложими. Хареса ми и че главите са добре структурирани и накрая са извадени главните точки за бърз преглед и припомняне. Няма да ми стане любима книга, но беше интересна и полезна за четене.

От издателство AMG Publishing предоставиха код за 10% допълнителна отстъпка за моите последователи – Ivana. Можете да го комбинирате с вече активното намаление в сайта им и може да поръчате тази или други книги от сайта им тук. С този код получавате 10% допълнителна отстъпка, но също така подкрепяте и мен, защото аз получавам малък процент от стойността на поръчките. Много ви благодаря за подкрепата! Ще се радвам да ми споделите какво мислите за тази книга или да ми препоръчате друга по темата за любовта към себе си.

XOXO

Joe