Здравейте, дриймъри,

Коледа наближава и предполагам, че много от вас в момента търсят идеи за подаръци. Днес ще ви разкажа за кои хора аз самата се затруднявам да избера коледен подарък и какво решение намерих на този проблем.

Ще започна с това, че винаги съм обичала да избирам и подарявам подаръци – малки, големи, със специална декорация, с повод и без повод. Целият процес ми е приятен и реакцията на човека е само черешката на тортата. Но имам и моменти, в които много се затруднявам какво да избера. Ето и кои са тези моменти:

  1. Когато избирам подарък за Боби (половинката) – да, той е най-близкият ми човек, познавам го прекрасно, знам какво харесва, но сме заедно от 12 години. За тези 12 години съм му правила подаръци за Коледа, за рожден ден, за имен ден, за годишнина от сватбата, за годишнина от както сме двойка, за Свети Валентин, за завършвания, за нова работа, за постигнат успех и много, много без повод. Това са много подаръци, много добри идеи, много изненади… В един момент се чувствам леко изчерпана от към идеи с какво да го изненадам, дори вече се повтарям, което личи по колекцията му с парфюми 😊 Миналата Коледа му направих адвент календар – избрах за него 25 малки подаръка, които да отваря всеки ден от 1ви до 25ти декември. За тази година чуденето продължава, но имам една универсална идея, за която ще ви споделя по-нататък.
  2. Когато избираме подаръци за бащите – случаят е подобен на този с половинката – и двамата с Боби се затрудняваме, когато за поредна година избираме подаръци за бащите ни. През годините имат натрупана неусетно колекция от пуловери, ризи и парфюми.
  3. Когато избирам подарък за бебета на приятели  – много обичам да избирам детски подаръци, но под детски имам предвид за по-големи деца – игри, играчки, пъзели. Последният подарък, който избрахме за дъщерята на кумовете ни, беше точно толкова интересен и вълнуващ за нас, колкото и за нея – микроскоп и телескоп! Искам да ви кажа, че нямах търпение да ги пробвам, винаги съм обичала такива занимания и игри с образователни цели. Но проблемът при мен е избирането на подаръци за бебета – нямам опит с тези неща, а пазарът е пълен с тоооолкова много бебешки дрехи, аксесоари, играчки. Голямо чудене пада и все се притеснявам дали ще се хареса на родителите, дали ще им бъде полезно и не на последно място – дали вече нямат такова нещо. Знам, че и всяка майка има виждане за стил, марка и т.н., което още повече затруднява вземането на решение.

За тези три трудни за мен случая открих перфектния подарък – GiftCard, услуга , която ще ви помогне да зарадвате близките си, когато не сте сигурно с какво да ги зарадвате. GiftCard са мои партньори в днешния пост и това са причините да смятам, че този подарък би бил перфектен за всеки от горните случаи:

  • GiftCard  е предплатена, непрезареждаема карта, която може да бъде използвана навсякъде по света, където се приемат плащания с Mastercard и VISA, т.е. получателят ще може да я използва във всеки магазин с ПОС терминал. Така не го ограничавате да ходи до конкретно място или в конкретно време. Той решава какъв да бъде подаръкът и от къде да бъде закупен, може да си купи няколко неща от различни магазини. Може да се използва и онлайн, което е плюс в настоящите условия.
  • Можете да заредите картата със сума  до 500 лева – вие решавате каква да бъде стойността на подаръка според бюджета, с който разполагате.
  • Можете да персонализирате картата и опаковката. Това ми хареса много, защото прави подаръка по-специален и по-личен. Когато поръчвате картата, можете да изберете от готовите дизайни или да предоставите ваша снимка. Какво бих направила аз – за половинката бих сложила наша снимка на картата; за бащите – ваша снимка с брат или сестра, особено подходящо при общи подаръци от деца за родители; а за детенцето на приятелката – снимка на бебока, все пак подаръкът е за него 😊
  • Картата е без такса за първите 6 месеца, а  след изчерпване на баланса по картата, тя автоматично се закрива.
  • Картата е перфектният last minute подарък. Може да ви спаси и когато сте забравили да вземете подарък за някой близък, а сте на път – можете да купите GiftCard от бензиностанции ОМВ, в които има Service Corner.

Не забравяйте да изберете и подходяща опаковка на GiftCard картата преди да я сложите под елхата или подарите на близките си! Kупувайки GiftCard, можете да си изберете и подаръчна опаковка – те предлагат няколко варианта.

 Надявам се, че днес съм ви дала идея, с която да решите и улесните купуването и избирането на подаръци тази Коледа! Оставете ми в коментар вие на кого бихте подарили такъв подарък и как бихте го персонализирали!

Пожелавам ви здраве и весело посрещане на празниците!

Този пост е в партньорство с GiftCard.