Честита Коледа от нас и нашето чудо ✨


Щастливи сме да споделим с вас новината, че ще ставаме родители – нашата най-голяма и дълго чакана мечта! Пътят ни до тук не беше лесен – трябваха ни повече от 4 години, много изследвания, процедури, операции, 4 инсеминации, една тежка загуба, която ме беляза завинаги, и накрая най-големият ми страх – ин витро. Не съжалявам за нищо и отново бих минала по същия път, за да стигна до тук, до този ден!


Реших да споделя с вас какво преживяхме, защото знам колко много хора минават през същите трудности тихо и самотно. Твърде дълго живях в страх и срам, че това се случва на мен. Репродуктивните проблеми са здравословен проблем като всеки друг, а не се говори достатъчно за тях. Това искам да променя. Вярвам, че аудиторията и платформата, които имам, могат да бъдат използвани за стойностни и важни неща – да ви запозная с трудностите на двойките с репродуктивни проблеми и да знаете, че не сте сами, ако и вие преминавате през същото.


Ако в момента мечтате за дете, чакате двете чертички с трепет или сте преживели загуба – разбирам ви, момичета, изпращам ви много любов и положителна енергия, и ви пожелавам и вашето чудо да се случи скоро. Знам колко е трудно да виждате такива постове и ако имате нужда да поговорите и споделите, пишете ми 


Бъдете здрави и вярвайте в чудеса! 