Здравейте, дриймъри,

Днес ви споделям 5 стъпки как да бъдете по-щастливи:


✨ вашето ментално и физическо здраве трябва да е ваш прироритет. Всичко останало може да изчака. И нищо друго не може да бъде изживяно пълноценно, ако ни липсва здравето.
✨ нашето щастие зависи само от нас. Време е да спрем да очакваме другите хора да ни направят щастливи. Това не е тяхно задължение. Никой не е длъжен да се грижи за нас, да ни забавлява и да ни бута напред в живота.
✨често ви споделям колко е важно да изчистите близкото си обкръжение от хора, които са негативни и ви карат да се чувствате зле. Това важи силно и за хората, които следите тук. Използвайте социалните мрежи за вдъхновение и разтоварване, а не за да се сравнявате с привидно перфектния живот на другите и да се чувствате недостатъчно добри, успели, умни, красиви и т.н.
✨да търсите позитивното в трудните моменти е чудесен навик. Опитайте се да го практикувате по-често. Аз самата съм имала моменти, в които ми е било изключително трудно да намеря нещо, за което да се хвана и да продължа. Понякога трябва време. Дайте си го.
✨всеки ден намирайте поне мъничко време да направите нещо за себе си. Това може да е време за нещо, което обичате, да се раздвижите или разходите, да се погрижите за себе си, да медитирате, да отделите време за любимите хора. Нека е вашето нещо, а не това, което някой друг е определил, че ще ви накара да се почувствате по-добре. Вие знаете най-добре.
✨не на последно място – повярвайте, че заслужавате да бъдете щастливи. Вие сте достатъчни такива, каквито сте. Спрете да се обвинявате за стари грешки, спрете да се сравнявате с другите, просто повярвайте в себе си и че само от вас зависи как се чувствате, мислите и действате. Промяната зависи само от вас.