Здравейте, дриймъри,

Днес ви споделям 6 козметични продукта, които правят чудеса за мен:


1. коректор – задължително в зоната на очите. Моите тъмни кръгове от години ми носят въпроси “Болна ли си?”. Не се повлияват от кремове, от филърите, от процедури, но един покривен коректор прави чудеса ❤️ затова винаги присъства в грима ми!


2. веждите… като ученичка ги съсипах, а те си и без това си бяха редички. Много съм щастлива, че преди години се научих да си оформям веждите сама с молив, а през последните години и с помада, и разликата е от тук до небето. Често ме питате защо не си направя микроблейдинг – не мога да се престраша и това е, не знам дали ще се харесам, а и аз нямам почти никакви вежди и ме е страх как ще започне да изглежда в даден момент. На други хора много ми хареса, аз за момента ще се придържам към помадата.


3. очна линия – моят грим-живот се дели на две ери – преди да се науча да си слагам очна линия и след това. Обожавам изписани, котешки очи, моите са по-кръгли и това ги отваря много. Имам две видеа в канала с уроци как да се научите да слагате очна линия, задължително ги потърсете.


4. ружът е стъпката, която години наред пропуснах, смятайки я за излишна на на фона на контур и хайлайт. Колко много съм грешала! Ружът придава цвят и свежест на лицето и наистина прави чудеса за мен. Забелязах, че хората усещат разликата и ми казват, че изглеждам свежо и различно, но не виждат причината. От ружът е!


5. червило – чак на двайсет и нещо открих червеното червило и неговата сила. И се пристрастих! Сега вече се чувствам комфортно в почти всеки цвят червило и ми харесва колко различна мога да бъда, само сменяйки цвета. Дори в дните, в които съм само със спирала на очите. Направо ставаш друг човек, а и се отразява на самочувствието и цялостното излъчване. Червеното червило е като високите токчета!


6. спирала – любим продукт от ден едно в опита ми с грима. Отваря погледа, подчертава формата на очите, придава драматизъм. Вече знам точно какво искам от една спирала, и съм много щастлива, че мога да открия топ попадения и във високия клас продукти, и в дрогерийния.


Кои са вашите задължителни продукти в грима? Тези, с които не правите компромис?
Снимките са без обработка 😉