Здравейте, дриймъри,


През последните дни се отдадох на време с момчетата, коледни филми и на почивка! Отразява ми се чудесно и реших да споделя с вас 3 нови коледни филма, които изгледах и ми харесаха, усмихнаха ме и ми донесоха настроение. Ето ги и тях:


Princess Switch 3: Romancing The Star – това е третият филм от поредицата с Ванеса Хъджинс, в която тя играе ролята на три дами, които си приличат като две капки вода и всяка Коледа се забъркват в ново приключение и разменят местата си. Тази Коледа братовчедката Фиона получава втори шанс и от негативен герой (в част 2) се завръща, за покаже и добрата си страна и да помогне на Маргарет и Стейси да си върнат открадната коледна звезда. Хареса ми, защото е лек, забавен, показва ни, че хората са комплексни личности и никой не е само лош или само добър, засегнати са темите за отношенията с родителите, силата да простиш и да признаеш, че си сгрешил. Определено Фиона ми стана любимка, образът е интересен, цветен и далеч от перфектен. А вие коя от трите дами харесвате най-много?


A Castle For Christmas – признавам си, този го пуснах заради Брук Шийлдс, винаги съм я харесвала много и този филм също ми допадна, дори Боби го гледа с мен и го понесе .Това е типичната коледна романтична комедия – тя е преуспяла писателка, с проблеми в кариерата, която заминава в родната си Шотландия, за да търси вдъхновение и да се докосне до корените на семейството си. Там попада на горделив и чаровен дук, който продава семейния замък, за да помогне на хората в селцето да не загубят домовете си. Няма да ви изненадам, че героинята на Брук купува замъка и така започват техните приключения. Филмът е предвидим, но стоплящ, изпълнен с красиви кадри от Шотландия, смешен диалект, пищни коледни украси, много забавни моменти и любовна история, която ти дава надежда, че никога не е късно да откриеш любовта и да бъдеш щастлив. Пак бих го гледала!


Love Hard – отново романтична комедия, но от по-младежките – главните герои Натали и Джош се запознават в приложение за запознаства и си допадат толкова много, че девойката, изиграна от Нина Добрев (йей!), отива да изненада новата си тръпка за Коледа. Голяма грешка – оказва се, че той не е човекът, за когото се е представял, и използвайки снимка на местен плейбой, е успял да я заблуди. Разочарованата Натали решава да му просто, защото Джош ѝ помага да спечели плейбоя, в чиято визия тя се е влюбила. Отново типична романтична комедия, безброй смешни ситуации и няма да ви разкривам с кой от двамата остава Натали, но ще ви разкрия защо филмът се казва Love Hard – защото неговият любим коледен филм е Love Actually, a нейният любим е Die Hard. Кют!


Пишете ми дали са ви харесали, ако ги гледате! И споделете някой филм, който вие сте харесали!Весели празници!